My photo
sg petani, kedah, Malaysia
selalu ketawa n tersenyum cz nk awet muda hihihi...

May 2, 2010

Honeymoon di Langkawi


 Atas Feri
Honeymoon ke??? ahhh kire honeymoon gak la walaupon g sane cz de Bengkel Pelan Strategik Teknologi Maklumat SUK Perlis... hihih g sane 3 ari 2 mlm,,, sgt best cz lari dari suasana keje yg sgt penat huhuhu... ak bertolak nek feri kol 1 n sampai sane dlm kol 2 lebih pas chek in kt Hotel Seaview pe lagi trus shopping la... hahahah antara aktiviti yang dinanti2 2.. sampai da siapkan chekist barang yg akan dibeli taw hahahha... nasib bek g tyme dpt gaji... menyopping sampai lupe diri da, balik blik mula la penin cmner nk bawa balik barang nanti huhuh, brg2 yg dibeli pe lg if bukan coklat, kain batik, cadar, n t-shirt  huhuuhuh 2 sume benda yg owg wajib bli if g langkawi kn .. kn.. if korang nk g langkawi ak suggest kn korang g tyme ari bekerja cz if g waktu cuti sekolah mmg ramai giler owg... sampai berlaga punggung la tyme shopping 2 huhuhu, tempat yg best g shopping adalah di Idaman Suri, Haji Ramli pe ntah lupe lah ala yg kt pekan kuah 2...

Antara coklat yg dipesan oleh adik2
Kursus nie dihadiri oleh sume pegawai dari SUK Perlis n dari Jabatan-jabatan lain... Bagus gak g khusus cam 2 cz ley kenal ngan lebih rapat ngan jabatan2 lain huhuhu.. diowg ckap ak nie mesra alam + ramah tamah tol ke??? entah ak pon xpasti lak... pape pon g langkawi mmg best, so hope nti diperbanyakkn ag uat khusus kt langkawi ek hihihih...

Pemandangan atas feri.. tyme nie feri da nk sampai kt jeti da.. cantik kn kwn2??

suke g langkawi..

Dikelilingi oleh 99buah pulau

if nek feri korang kena kuar kt atas n tgk pemandangan laut.. baru best g langkawi..

cantik kn??,..... 

 welcome to Langkawi

Terminal feri

Balkoni bilik straight nampak kolam so senang nk mandi terjun je uat kuat lentang hahahha... 

Sebelum trun g khusus.. hihihih

1 comment:

  1. cam best jer. tak penoh pown g langkawi.huhu.

    ReplyDelete